Ja, dat is mogelijk. Voor een goede doorstroming bij de entree willen we u vragen bij het scannen van uw tickets de barcodes uit te vergroten en de schermhelderheid van uw telefoon op de hoogste stand te zetten. Screenshots of foto's kunnen niet gescand worden.

Ook parkeerkaarten kunnen vanaf uw mobiel gescand worden. Bij het uitrijden houdt u deze voor de scanner van de slagboom.

Tip: na het afronden van uw bestelling heeft u de mogelijkheid onze 'Tap App' te downloaden. Download de app en voeg de tickets toe in de app om snel door te kunnen bij de entree.