De vroegboekkorting en verlengkorting zijn geldig t/m 7 april 2023 (de dag voor opening). Volg onderstaande stappen voor het verlengen van uw abonnement:

1. Ga naar avonturenpark.nl > koop tickets & reserveer uw dag van bezoek > Abonnementen 2023
  2. Als u een Avonturen Pas wilt verlengen selecteert u ‘abonnement’
    of
    Als u een Familie Pas wilt verlengen selecteert u ‘familie-abonnement’
  3. Voer uw mailadres in.
  4. Voer het juiste aantal personen in.
    Let op! Doe dit zorgvuldig: het aantal personen kan later niet meer gewijzigd worden!
  5. Voer uw abonnementnummer* in bij het veld ‘kortings- of tegoedcode’ zodat de verlengkorting verrekend wordt.
  6. Open de bevestigingsmail en selecteer ‘Download uw tickets’.
  7. Voer uw gegevens in.
  8. Scan de code om uw abonnement in de app te zetten.
    Let op: staat uw abonnement van 2022 nog in de app? Verwijder deze dan eerst.

*Uw abonnementnummer staat op uw fysieke pas vermeld. Bent u deze kwijt of gebruikt u de app? Dan kunt u ons bellen op 0548 659 159 zodat wij uw abonnementnummer kunnen opzoeken.